Snel zoeken

Huis Verkopen? Zoekt u de opdrachtgerichte of.. de mensgerichte makelaar....?

Mijn huis verkopen... of toch niet?

Gaat u verkopen of toch verbouwen? Als u besluit te verkopen komt  er nogal wat bij kijken. Restschuld, plaatselijke situatie op de woningmarkt; vraag en aanbod, welke makelaar(s) nodigen we uit en wat voor activiteiten zetten ze in om van de verkoop een succes te maken? En... wellicht wilt u ook weer een nieuw onderkomen vinden.  

Een heel proces van het eerste voornemen tot en met verkooprealisatie. Soms een leuke situatie en soms een vervelende of verdrietige. Een proces waar diverse stappen weloverwogen gemaakt dienen te worden. Een proces waarbij goed advies, een proactieve manier van werken, de juiste begeleiding en betrokkenheid belangrijke pijlers van succes zijn. 

Maak direct een vrijblijvende afspraak, waarbij we uw persoonlijke situatie samen bekijken en de juiste route kunnen uitstippelen.  

Vraag nu een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan

 

Ernst Blom biedt:

  • een contactpersoon
  • no cure, no pay
  • lantgericht
  • betrokken
  • flexibel
  • anders dan anders aanpak
  • doe maar normaal houding

 

 

Bij een verkoopopdracht brengen wij eenmalig 599,- euro opstartkosten in rekening. Deze kosten zijn louter dekkend van aard en zijn ter promotie van uw woning. Sinds kort hebben we een aantal extra innovatieve marketinginstrumenten toegevoegd aan onze activiteiten/woningpresentie. We krijgen tenslotte maar één kans om uw woning optimaal in de markt te zetten.  

Elk kwartaal worden er in een oplage van ca. 10.000 stuks flyers verspreid met daarop uw woning, ter promotie van uw woning wordt er bij een bezichtiging een prachtig magazine van uw woning meegegeven, we verzorgen met regelmaat een uitgebreide social media marketing campagne met doelgroep bepaling, er wordt een professionele fotoreportage van uw woning gemaakt met (indien uw woning hiervoor geschikt is) hoogtefotografie en 360 graden foto's, wij geven een styling advies en tips m.b.t. de presentatie van uw woning, Er wordt een direct link naar uw woning op onze website verzorgt, wij verzorgen een jaarplaatsing op funda.nl (+ 8 tal andere bekende websites), De woning wordt professioneel ingemeten en er worden plattegronden gemaakt, wij verzorgen een woningvideo lopend door de woning zoals een virtuele tour. Dit alles voor een optimale indruk, maar uiteraard is er méér... 

..tijdens de verkoopperiode zetten we verscheidene andere activiteiten in om een succesvolle verkoop van uw woning te bevorderen. 

onderstaand de tarieven op basis van NO CURE, NO PAY; uw risico; de opstrartkosten, mijn risico de courtage...  

Voor u dus GEEN intrekkingskosten bij ontevredenheid of andere reden om de opdracht in te trekken, zoals bij de meeste andere makelaars. 

Wij hanteren scherpe courtage tarieven incl. BTW en met of zonder verhuizing.

Tot 250.000,- 4.250,-

250.000,- tot 300.000,- 4.425,- 

300.000,- tot 350.000,- 4.550,- 

300.000,- tot 400.000,- 4.675,- 

400.000,- tot 450.000,- 4.800,- 

450.000,- tot 500.000,- 4.999,- 

500.000,- tot 600.000,- 5.399,- 

Boven 600.000,- in overleg gezien dit vaak bijzondere objecten zijn en meer specifieke aandacht nodig hebben.

Prijswijzigingen bij incourante of bijzondere objecten voorbehouden.  

prijzen zijn inclusief BTW, en inclusief grote verhuiswagen + 2 man personeel a 5 uur + 1 uur aanrijtijd. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een prijs zonder verhuizing. U krijgt dan een korting van 750,-

Makelaardij Geldermalsen kent GEEN bijkomende kosten zoals voor het open huis, facebookadvertising, drukwerk, intrekkingskosten of andere dubieuze kosten.

Consumentenvoorwaarden

 

Recent bekeken